لیست اختراعات زهرا گلشادي قلعه شاهي
پايين بودن عمر گلجايي (عمر پس از برداشت) گل نرگس و ضايعات پس از برداشت آن كه از دلايل مهم آن تجمع ميكروب¬ها و قارچ¬ها و در ظروف حاوي آب آن¬ها و كاهش كربوهيدرات¬هاست، باعث ايجاد مشكلاتي براي توليدكنندگان در زمان انبار پس از برداشت، غرفه¬داران بازار¬هاي گل و گفروش¬ها ايجاد مي¬نمايد و از طرفي اين موضوع باعث كاهش رغبت مردم به خريد بيشتر اين گل مي¬نمايد. در اين پژوهش، از عصاره ميوه نارنج و ساكارز براي ساخت يك محلول نگهدارنده براي افزايش عمر گلجايي و جلوگيري از پيري زودرس گل نرگس استفاده شد. به طوري كه عصاره نارنج به دليل دارا بودن اسيد¬هاي آلي و كاهش pH به عنوان كاهش¬دهنده باكتري¬ها و انسداد آوندي به همراه ساكارز به عنوان يك منبع كربوهيدراتي، منجر به ايجاد يك محلول مناسب، ارزان قيمت، سالم، طبيعي و قابل دسترس مي¬گردد.
موارد یافت شده: 1